200W énergi tinggi pulsed serat laser sumber

Katerangan pondok:

Kalawan GW unik sadaya-serat modulasi pulsa jeung mode tunggal téhnologi kacaangan tinggi, 4P single mode HB laser serat pulsa teu ukur ningkatkeun kakuatan puncak MAX nepi ka 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, tapi ogé ngaropéa Gauss, HBF, D mode jeung saterusna modeu beam kaluaran fléksibel pikeun sarat aplikasi pamaké. Samentara éta, ngaropéa 4P runtuyan pulsa frékuénsi ulang, lebar pulsa, kakuatan puncak, ogé custom nangtukeun gelombang kaluaran husus pikeun syarat aplikasi béda.


Rincian produk

Tag produk

ciri produk

Custom ngartikeun frékuénsi ulang pulsa, lebar pulsa, kakuatan puncak, jsb.

Pilihan mode beam kaluaran: Gauss, HBF, D mode, jsb.

19 '' 3U ngarancang platform industri, ngawangun-in AC-DC

Perlindungan anti-balik-pantulan aktip, prosés perlakuan permukaan dioptimalkeun.

Operasi sustainable dina suhu luhur, kalembaban luhur, lingkungan lebu tinggi

spésifikasi optik

kakuatan rata

200W

kakuatan puncak

10KW

Panjang gelombang

100ns-50 urang

Frékuénsi diulang

10-500KHz

Panunjuk lampu beureum

650nm

kabel pangiriman serat

 QBH/QD 

Sistim cooling

Kapasitas cooling minimum

1,5KW

Laju aliran minimum

15L/min

Kisaran suhu coolant

25±1 ℃

Suplai tekanan coolant

5-6 bar

Listrik jeung Lingkungan

tegangan suplai

220VAC / 50Hz / 60Hz

Sinyal digital

24VDC

panganteur kontrol

TTL / RS232 / Ethernet / Databus

Konsumsi kakuatan listrik

≤2.5KW

Kisaran suhu lingkungan

5-45 ℃

Kalembaban ambient

≤95%

spésifikasi mékanis

Diménsi

590x482x132 [mm] (L*W*H)

Beurat

20 kg

Aplikasi

Precision motong las laser
Laser pangeboran / Piercing Nyirian laser
Nyitak 3D beberesih laser

integrasi parabot

Serat laser mesin motong Serat laser mesin las
Panangan robot mesin beberesih laser
Parabot perlakuan permukaan Serat laser nyirian mesin

Acara pidéo


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk