Téknologi urang

GW Laser Téhnologi LLC

Faster, Leuwih alus, Smarter

Pernah Ngeureunkeun Inovasi

Produk laser Serat GW dumasar kana téknologi pompa 976nm, sinar laser kaluaran kacaangan anu luhur, efisiensi konversi listrik-optik ≥42%, laser serat mode tunggal ngagaduhan kualitas sareng reliabilitas anu teu tiasa dibandingkeun anu kakuatan kaluaran maksimal dugi ka 4KW, serat laser multimode kakuatan kaluaran maksimal. mun 50000W nu boga kacaangan tinggi mode beam datar-luhur nyata ngaronjatkeun ketebalan lambaran logam speed motong. Ieu di handap nyaéta téknologi pangembangan mandiri GW Laser Tech kami:

ABR

Anti-Balik-Refleksi

Téknologi ABR tiasa motong waktos anu lami sareng bahan logam reflektif tinggi anu béda-béda sapertos aluminium, kuningan, tambaga, pérak, emas, baja eunteung jsb. Langkung ti 6000 GW laser anu
ngalayanan pikeun pangguna akhir di sakuliah dunya, pariksa pinuh kabébasan sareng kamajuan téknologi GW ABR.

laser cutting ARB back reflection technology

SPP

Super-Piercing-Pulse

Laju motong sacara signifikan ningkat ku ngagunakeun téknologi Super PulsePiercing, anu henteu ngan ukur ngaleungitkeun waktos eureun tina piercing lambar matel ipis, tapi ogé sacara signifikan ningkatkeun efisiensi motong tina piercing masif matel kandel, anu pinuh ngagambarkeun kaunggulan téknis laser GW dina hemat listrik.

SPP super piercing pulse

SMAT

Smart-Monitoring-Otomatis-Nguji

SMAT funcation boga multi-panyalindungan pikeun sumber Laser nalika éta ngajalankeun, terpadu sababaraha jenis sensor, sababaraha timerpamariksaan, hihihi kana kadali jauh sareng analisa ti tim layanan GW, bebas pangropéa.

SMAT smart monitoring auto testing

HBF

High-Caangan-Datar-luhur

Dumasar hiji 976nm pompa tech.HBF mode beam nyadiakeun optimasi kaluaran beam, enchance laju motong sarta kualitas motong, husus pikeun lambar logam ness kandel, ngaronjatkeun motong atawa efisiensi aplikasi las.

HBF high brightness flattop mode

FRM

Fleksibel-Ring-Mode

FRM kaluaran sinar laser, kombinasi sawenang tina beam highenergy na Ring Mode, ukuran beam adjustable, ogé jadi wareg kayaning las spatter handap, motong fléksibel tur leuwih syarat aplikasi.

FRM Flexible ring mode