head_banner
GW sadaya produk laser dumasar kana téhnologi pompa 976 nm, efisiensi konversi elektro-optik tinggi, kacaangan tinggi kakuatan tinggi design modul tunggal, nyata ngaronjatkeun motong Laser, las Laser, manufaktur aditif Laser jeung perlakuan beungeut Laser, jsb husus hawa portabel anyar leuwih tiis. welder handheld, operasi gampang, 4X speed gancang, multi-fungsi integrasi pakét data.

P runtuyan serat laser

  • P series 6000W multimode CW fiber laser source

    P runtuyan 6000W multimode CW serat laser sumber

    P runtuyan 6000W multimode CW serat laser dirancang husus pikeun pasar luar negeri, nu digabungkeun jeung 2 lembar 3KW serat laser modul tunggal jeung 1 sapotong ACDC catu daya. Ogé dumasar kana runtuyan P ngahasilkeun garis kalawan aluminium alloy anoda disegel kabinét, P runtuyan serat laser boga dehumidifier nu cocog pikeun kalembaban luhur, environment.Meanwhile suhu luhur ogé bisa ditingkatkeun kana kakuatan luhur kalawan modul laser ngan diganti. Kéngingkeun tanggapan anu saé pisan ti palanggan luar negeri.

  • P series 4000W multimode CW fiber laser source

    P runtuyan 4000W multimode CW serat laser sumber

    P runtuyan 4000W multimode CW serat laser dirancang husus pikeun pasar luar negeri, nu digabungkeun jeung 2 lembar 2KW serat laser modul tunggal jeung 1 sapotong ACDC catu daya. Ogé dumasar kana runtuyan P ngahasilkeun garis kalawan aluminium alloy anoda disegel kabinét, P runtuyan serat laser boga dehumidifier nu cocog pikeun kalembaban luhur, environment.Meanwhile suhu luhur ogé bisa ditingkatkeun kana kakuatan luhur kalawan modul laser ngan diganti. Kéngingkeun tanggapan anu saé pisan ti palanggan luar negeri.

  • P series 3000W single mode CW fiber laser source

    P runtuyan 3000W mode tunggal CW serat laser sumber

    P runtuyan 3000W mode tunggal CW serat laser dumasar kana téhnologi pompa GW 976nm, brighness tinggi, kapadetan énergi tinggi jeung efisiensi konversi listrik-optik tinggi nu nyadiakeun kualitas sinar laser hébat M.2 <1.3/20um serat core.New design kacida kompak nu dipaké aluminium alloy anoda disegel kabinet, beurat torek jeung ukuran leutik. Desain pungkal serat optik anyar anu ningkatkeun kamampuan motong langkung ti 80%. Éta mangrupikeun sumber laser serat penjualan panas pikeun pasar luar negeri.

  • P series 2000W single mode CW fiber laser source

    P runtuyan 2000W mode tunggal CW serat laser sumber

    P runtuyan 2000W CW serat laser nyaéta seger anyar desain kacida kompak, kamampuh motong ieu ningkat 83% kalawan konsép hemat energi, alloy aluminium anyar anoda disegel kabinét, ukuran jeung beurat loba kurang ti produk sejen, éta "leutik tur Beauty" perenah , kinerja "stabil tur kuat", design cai tiis anyar, sambungan colokan gancang pikeun ngurangan pajeulitna. modul laser sarta catu daya ACDC dipasang misah, desain anyar pungkal serat optik pikeun meunangkeun mode beam laser hébat.