head_banner
GW sadaya produk laser dumasar kana téhnologi pompa 976 nm, efisiensi konversi elektro-optik tinggi, kacaangan tinggi kakuatan tinggi design modul tunggal, nyata ngaronjatkeun motong Laser, las Laser, manufaktur aditif Laser jeung perlakuan beungeut Laser, jsb husus hawa portabel anyar leuwih tiis. welder handheld, operasi gampang, 4X speed gancang, multi-fungsi integrasi pakét data.

Produk

  • 3000W High Brightness Single Mode CW Fiber Laser source

    3000W High Caang Mode Tunggal CW Serat laser sumber

    SMATLas 4S runtuyan mode tunggal laser serat kontinyu, kalawan téhnologi pompa 976nm, efisiensi konversi listrik-optik nepi ka 42%, desain struktur optik anyar seger, leuwih integrasi, ukuranana leutik, gampang pikeun integrasi jeung perawatan, sababaraha pilihan mode beam, mode tunggal 3000w outputwith 20μm inti serat, kapadetan kakuatan nepi ka 24000KW / mm ^ 2, M ^ 2 <1.3, husus cocog atawa motong sarta aplikasi nu merlukeun dénsitas kakuatan luhur.

  • 2000W High Brightness Single Mode CW Fiber Laser source

    2000W High Caang Single Mode CW Serat laser sumber

    SMATLas 4S runtuyan mode tunggal laser serat kontinyu, kalawan téhnologi pompa 976nm, efisiensi konversi listrik-optik nepi ka 42%, desain struktur optik anyar seger, leuwih integrasi, ukuranana leutik, gampang pikeun integrasi jeung perawatan, sababaraha pilihan mode beam, mode tunggal 3000w outputwith 20μm inti serat, kapadetan kakuatan nepi ka 24000KW / mm ^ 2, M ^ 2 <1.3, husus cocog atawa motong sarta aplikasi nu merlukeun dénsitas kakuatan luhur.

  • 5Q-030HQ 3000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-030HQ 3000W QCW Kuasi-sinambung sumber laser serat

    runtuyan SMATLas 5Q serat laser kuasi-sinambung boga kakuatan kaluaran luhur, kakuatan puncak pulsing luhur, husus cocog pikeun kakuatan puncak tinggi, lebar pulsa panjang, lingkungan industri processing tiis, kayaning spot las, las garis, pangeboran, motong precision, jsb. Éta langkung gampang terpadu sareng biaya pangropéa langkung handap dibandingkeun sareng laser YAG tradisional.

  • 5Q-020HQ 2000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-020HQ 2000W QCW Kuasi-sinambung sumber laser serat

    runtuyan SMATLas 5Q serat laser kuasi-sinambung boga kakuatan kaluaran luhur, kakuatan puncak pulsing luhur, husus cocog pikeun kakuatan puncak tinggi, lebar pulsa panjang, lingkungan industri processing tiis, kayaning spot las, las garis, pangeboran, motong precision, jsb. Éta langkung gampang terpadu sareng biaya pangropéa langkung handap dibandingkeun sareng laser YAG tradisional.

  • 5Q-015HQ 1500W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-015HQ 1500W QCW Kuasi-sinambung sumber laser serat

    runtuyan SMATLas 5Q serat laser kuasi-sinambung boga kakuatan kaluaran luhur, kakuatan puncak pulsing luhur, husus cocog pikeun kakuatan puncak tinggi, lebar pulsa panjang, lingkungan industri processing tiis, kayaning spot las, las garis, pangeboran, motong precision, jsb. Éta langkung gampang terpadu sareng biaya pangropéa langkung handap dibandingkeun sareng laser YAG tradisional.

  • 5Q-010HQ 1000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-010HQ 1000W QCW Kuasi-sinambung sumber laser serat

    runtuyan SMATLas 5Q serat laser kuasi-sinambung boga kakuatan kaluaran luhur, kakuatan puncak pulsing luhur, husus cocog pikeun kakuatan puncak tinggi, lebar pulsa panjang, lingkungan industri processing tiis, kayaning spot las, las garis, pangeboran, motong precision, jsb. Éta langkung gampang terpadu sareng biaya pangropéa langkung handap dibandingkeun sareng laser YAG tradisional.

  • 1000W high energy pulsed fiber laser source

    1000W énergi tinggi pulsed serat laser sumber

    Kalawan GW unik sadaya-serat modulasi pulsa jeung mode tunggal téhnologi kacaangan tinggi, 4P single mode HB laser serat pulsa teu ukur ningkatkeun kakuatan puncak MAX nepi ka 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, tapi ogé ngaropéa Gauss, HBF, D mode jeung saterusna modeu beam kaluaran fléksibel pikeun sarat aplikasi pamaké. Samentara éta, ngaropéa 4P runtuyan pulsa frékuénsi ulang, lebar pulsa, kakuatan puncak, ogé custom nangtukeun gelombang kaluaran husus pikeun syarat aplikasi béda.

  • 500W high energy pulsed fiber laser source

    500W énergi tinggi pulsed serat laser sumber

    Kalawan GW unik sadaya-serat modulasi pulsa jeung mode tunggal téhnologi kacaangan tinggi, 4P single mode HB laser serat pulsa teu ukur ningkatkeun kakuatan puncak MAX nepi ka 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, tapi ogé ngaropéa Gauss, HBF, D mode jeung saterusna modeu beam kaluaran fléksibel pikeun sarat aplikasi pamaké. Samentara éta, ngaropéa 4P runtuyan pulsa frékuénsi ulang, lebar pulsa, kakuatan puncak, ogé custom nangtukeun gelombang kaluaran husus pikeun syarat aplikasi béda.

  • 200W high energy pulsed fiber laser source

    200W énergi tinggi pulsed serat laser sumber

    Kalawan GW unik sadaya-serat modulasi pulsa jeung mode tunggal téhnologi kacaangan tinggi, 4P single mode HB laser serat pulsa teu ukur ningkatkeun kakuatan puncak MAX nepi ka 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, tapi ogé ngaropéa Gauss, HBF, D mode jeung saterusna modeu beam kaluaran fléksibel pikeun sarat aplikasi pamaké. Samentara éta, ngaropéa 4P runtuyan pulsa frékuénsi ulang, lebar pulsa, kakuatan puncak, ogé custom nangtukeun gelombang kaluaran husus pikeun syarat aplikasi béda.

  • A1500W-Welder Portable Air Cooled Fiber Laser Handheld Welder

    A1500W-Welder portabel hawa tiis Serat laser Handheld Welder

    GW serat laser handheld welder portabel dumasar kana téhnologi pompa 976nm, Alat welder laser ayeuna di pasar téh utamana solusi cai-tiis, nyaeta, panas dicokot kaluar tina laser ngaliwatan sirkulasi éksternal chiller nu. GW museurkeun kana diskusi kontinyu sareng inovasi dumasar kana téknologi 976nm, digabungkeun sareng efisiensi konversi fotoéléktrik anu luhur 976nm. masalah konsumsi sarta portability, sarta sakali deui mingpin arah ngembangkeun teknis serat lasers.

  • A1000W-Welder Portable air cooled fiber laser handheld welder

    A1000W-Welder Portabel hawa tiis serat laser welder handheld

    GW serat laser handheld welder portabel dumasar kana téhnologi pompa 976nm, Alat welder laser ayeuna di pasar téh utamana solusi cai-tiis, nyaeta, panas dicokot kaluar tina laser ngaliwatan sirkulasi éksternal chiller nu. GW museurkeun kana diskusi kontinyu sareng inovasi dumasar kana téknologi 976nm, digabungkeun sareng efisiensi konversi fotoéléktrik anu luhur 976nm. masalah konsumsi sarta portability, sarta sakali deui mingpin arah ngembangkeun teknis serat lasers.

  • GW 3000W single mode CW fiber laser module

    GW 3000W mode tunggal CW serat modul laser

    Dumasar téhnologi pompa 976nm, 3000W GW mode tunggal CW serat modul laser nyaéta produk modul laser baku dewasa urang. Tanpa catu daya ACDC, éta tiasa digabungkeun pikeun sumber laser serat multimode kakuatan tinggi. Réngsé disegel ku tingkat IP 65. Beuratna ngan 20kg bagian sumber laser DYI, bagian laser serat mode tunggal.