8000W kakuatan tinggi multimode CW serat laser sumber

Katerangan pondok:

SMATLas 5M runtuyan multimode CW serat laser ieu husus dirancang pikeun prosés bahan logam, éta dipercaya jeung bulid-di téhnologi ABR, Kalawan efisiensi tinggi, kualitas alus kaluaran sinar laser, dilengkepan platform SMAT IoT, prosés logam leuwih calakan sarta ngaronjatkeun efisiensi processing .HBF Independent téhnologi, motong beredar sarta kinerja las pikeun lambar logam kandel, énergi nutup loop sistem kontrol.


Rincian produk

Tag produk

ciri produk

Éféktivitas konversi listrik-optik> 40%

HBF kacaangan tinggi datar-top kaluaran mode laser

Lengkep disegel desiged structure.IP65 tingkat

ABR réfléksi anti deui pikeun motong bahan reflective

spésifikasi optik

Nominal max. kakuatan kaluaran

8000W

Panjang gelombang sentral

1070±10nm

Kualitas sinar laser

BPP≤4, serat inti 100um

Stabilitas kakuatan

<2%

Panunjuk lampu beureum

650nm

kabel pangiriman serat

 QBH/QD 

Sistim cooling

Kapasitas cooling minimum

12,0KW

Laju aliran minimum

110L / mnt

Kisaran suhu coolant

25±3 ℃

Suplai tekanan coolant

5-6 bar

Listrik jeung Lingkungan

Stegangan upply

380VAC / 50Hz / 60Hz

Dsinyal igital

24VDC

Cpanganteur ontrol

TTL / RS232 / Ethernet / Databus

Ekonsumsi kakuatan léktrik

20KW

Arentang suhu mbient

5-45 ℃

Akalembaban mbient

≤95%

spésifikasi mékanis

Diménsi

850x540x840 [mm] (L*W*H)

Beurat

280 kg

Aplikasi

Precision motong las laser
Laser pangeboran / Piercing Lapisan laser
Produksi aditif laser Déposisi logam laser

integrasi parabot

Serat laser mesin motong Serat laser mesin las
Panangan robot mesin percetakan 3D
Parabot perlakuan permukaan Serat laser mesin cladding

Acara pidéo


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami