head_banner
GW kabeh produk laser adhedhasar teknologi pump 976 nm, efisiensi konversi elektro-optik dhuwur, padhange dhuwur daya dhuwur desain modul tunggal, Ngartekno mbenakake nglereni Laser, welding Laser, Manufaktur aditif Laser lan perawatan lumahing Laser, etc. tukang las genggam, pengoperasian sing gampang, kecepatan cepet 4X, integrasi paket data multi-fungsi.

Laser serat seri P

  • P seri 6000W multimode sumber laser serat CW

    P seri 6000W multimode sumber laser serat CW

    P seri 6000W multimode CW serat laser dirancang khusus kanggo pasar jaban rangkah, kang digabungake karo 2 bêsik 3KW serat laser modul tunggal lan 1 Piece ACDC power supply.Uga adhedhasar P seri gawé baris karo aluminium alloy anode nutup kabinet, P seri serat laser wis dehumidifier kang cocok kanggo asor sing luwih dhuwur, lingkungan suhu sing luwih. Kangge uga bisa nganyari kanggo daya luwih karo mung diganti modul laser.Entuk umpan balik sing apik banget saka pelanggan ing luar negeri.

  • P seri 4000W multimode sumber laser serat CW

    P seri 4000W multimode sumber laser serat CW

    P seri 4000W multimode CW serat laser dirancang khusus kanggo pasar jaban rangkah, kang digabungake karo 2 bêsik 2KW serat laser modul tunggal lan 1 Piece ACDC power supply.Uga adhedhasar P seri gawé baris karo aluminium alloy anode nutup kabinèt, P seri serat laser wis dehumidifier kang cocok kanggo asor sing luwih dhuwur, environment.Meanwhile suhu luwih iku uga bisa nganyari kanggo daya luwih karo mung diganti modul laser.Entuk umpan balik sing apik banget saka pelanggan ing luar negeri.

  • P seri 3000 W mode tunggal CW serat laser sumber

    P seri 3000 W mode tunggal CW serat laser sumber

    Seri P 3000W mode tunggal CW serat laser adhedhasar teknologi pompa GW 976nm, padhang dhuwur, kapadhetan energi dhuwur lan efisiensi konversi listrik-optik dhuwur sing nyedhiyakake kualitas sinar laser sing apik M2 <1.3/20um serat inti.New Highly kompak desain kang digunakake aluminium alloy anode nutup kabinet, bobot entheng lan ukuran cilik.Desain nduwurke tumpukan serat optik anyar sing nambah kemampuan nglereni luwih saka 80%.Iku sumber laser serat dodolan panas kanggo pasar jaban rangkah.

  • P seri 2000 W mode tunggal CW serat laser sumber

    P seri 2000 W mode tunggal CW serat laser sumber

    P seri 2000W CW serat laser anyar seger desain Highly kompak, kemampuan nglereni wis apik 83% karo konsep hemat energi, anyar aluminium alloy anode disegel kabinet, ukuran lan bobot luwih kurang saka produk liyane, iku "cilik lan Beauty" tata letak. , Kinerja "stabil lan kuwat", desain digawe adhem banyu anyar, sambungan plug cepet kanggo nyuda kerumitan.Modul laser lan sumber daya ACDC dipasang kanthi kapisah, desain anyar serat optik nduwurke tumpukan kanggo entuk mode sinar laser sing apik.