teknologi kita

GW Laser Technology LLC

Faster, Luwih apik, luwih pinter

Aja Mungkasi Inovasi

Produk laser Serat GW adhedhasar teknologi pompa 976nm, sinar laser output padhang dhuwur, efisiensi konversi listrik-optik ≥42%, laser serat mode tunggal nduweni kualitas lan linuwih sing ora bisa ditandhingake lan daya output maksimal nganti 4KW, daya output maksimal laser serat multimode munggah kanggo 50000W kang wis padhange dhuwur flat-top beam mode Ngartekno nambah kacepetan nglereni sheet logam kekandelan. Ing ngisor iki minangka teknologi pangembangan mandiri GW Laser Tech:

ABR

Anti-Balik-Refleksi

Teknologi ABR bisa nglereni wektu sing suwe lan bahan logam reflektif dhuwur sing beda banget kayata aluminium, kuningan, tembaga, perak, emas, baja pangilon lsp. Luwih saka 6000 GW laser
layanan kanggo pangguna pungkasan ing saindenging jagad, verifikasi keandalan lan kemajuan teknologi GW ABR.

laser cutting ARB back reflection technology

SPP

Super-Piercing-Pulse

Tingkat pemotongan saya tambah akeh kanthi nggunakake teknologi Super PulsePiercing, sing ora mung ngilangake wektu mandheg tindikan matel sheet tipis, nanging uga nambah efisiensi pemotongan tindikan massive matel sing kandel, sing nggambarake keuntungan teknis laser GW ing hemat listrik.

SPP super piercing pulse

SMAT

Smart-Monitoring-Auto-Testing

SMAT funcation wis multi-pangayoman kanggo sumber Laser nalika lagi mlaku, Integrasi sawetara jinis sensor, sawetara potoinspeksi,lol kanggo remot kontrol lan analisis saka GW serviceteam, bebas pangopènan.

SMAT smart monitoring auto testing

HBF

Dhuwur-Padhang-Dhuwur

Adhedhasar siji 976nm pump tech. Mode balok HBF nyedhiyakake output balok sing dioptimalake, nambah kacepetan nglereni lan kualitas nglereni, khusus kanggo lembaran logam sing kandel, nambah efisiensi aplikasi pemotongan utawa las.

HBF high brightness flattop mode

FRM

Fleksibel-Ring-Mode

Beam laser output FRM, kombinasi sewenang-wenang saka balok energi dhuwur lan Mode Dering, ukuran balok sing bisa diatur, uga bakal kepenak kayata welding spatter ngisor, pemotongan fleksibel lan syarat aplikasi liyane.

FRM Flexible ring mode