head_banner
GW сите ласерски производи базирани на технологија на пумпа од 976 nm, висока електро-оптичка ефикасност на конверзија, дизајн на еден модул со висока моќност со висока осветленост, значително го подобрува ласерското сечење, ласерското заварување, производството на ласерски адитиви и ласерската површинска обработка итн. Специјално нов пренослив воздух со ладење рачен заварувач, лесно ракување, 4X брза брзина, мултифункционална интеграција на пакетот податоци.

Ласер со влакна од серијата P

 • P series 6000W мултимоден CW-фибер ласерски извор

  P series 6000W мултимоден CW-фибер ласерски извор

  Мултимодниот CW-фибер ласер од серијата P 6000W е специјално дизајниран за прекуокеанскиот пазар, кој е комбиниран со 2 парчиња единечен модул со ласерски влакна од 3KW и 1 парче ACDC напојување.Исто така, врз основа на производствена линија од P серијата со запечатен кабинет од анодна од алуминиумска легура, ласерот со влакна од серијата P има одвлажнувач кој е погоден за средина со поголема влажност, повисока температура.Добив многу одлични повратни информации од клиентите од странство.

 • Извор на ласерски мултимодни CW влакна од 4000W серија P

  Извор на ласерски мултимодни CW влакна од 4000W серија P

  Мултимодниот CW-фибер ласер од серијата P 4000W е специјално дизајниран за прекуокеанскиот пазар, кој е комбиниран со 2 парчиња единечен модул со влакна од 2KW и 1 парче ACDC напојување.Исто така, врз основа на производствена линија од P серијата со запечатен кабинет од алуминиумска легура, ласерот со влакна од серијата P има одвлажнувач кој е погоден за повисока влажност, повисоко температурно опкружување. Во меѓувреме, исто така може да се надгради на поголема моќност со само заменети ласерски модули.Добив многу одлични повратни информации од клиентите од странство.

 • P series 3000W еден режим CW ласерски извор на влакна

  P series 3000W еден режим CW ласерски извор на влакна

  Ласерот со влакна CW од единечниот режим од 3000W серија P се заснова на технологијата на пумпата GW 976nm, висока осветленост, висока енергетска густина и висока ефикасност на електрично-оптичка конверзија, кои обезбедуваат одличен квалитет на ласерскиот зрак М2 <1,3/20um јадро на влакна. Нов високо компактен дизајн кој користеше запечатен кабинет од анодна од алуминиумска легура, помала тежина и мала големина.Нов дизајн на намотување со оптички влакна што ја подобрува способноста за сечење повеќе од 80%.Тоа е жешкиот продажен извор на ласерски влакна за прекуокеанскиот пазар.

 • P series 2000W еден режим CW ласерски извор на влакна

  P series 2000W еден режим CW ласерски извор на влакна

  Ласерот со влакна од серијата P 2000W CW е свеж нов високо компактен дизајн, способноста за сечење е подобрена за 83% со концептот за заштеда на енергија, нов кабинет запечатен со анодна од алуминиумска легура, големината и тежината се многу помали од другите производи, тој е „мал и прекрасен“ распоред. , „стабилни и силни“ перформанси, нов дизајн со водено ладење, брзо поврзување со приклучок за намалување на сложеноста.Ласерски модул и напојување ACDC се инсталирани посебно, нов дизајн на намотување оптички влакна за да добиете одличен режим на ласерски зрак.