koka_banderolë
GW të gjitha produktet lazer të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, dizajn të vetëm të një moduli me fuqi të lartë ndriçimi, përmirëson ndjeshëm prerjen me lazer, saldimin me lazer, prodhimin e aditivëve me lazer dhe trajtimin e sipërfaqes me lazer, etj. Posaçërisht i ri portativ me ajër të ftohur saldator dore, funksionim i lehtë, shpejtësi 4X e shpejtë, integrim i paketës së të dhënave me shumë funksione.

Lazer me fibra të serisë P

 • Burim lazer me fibër CW multimode 6000W i serisë P

  Burim lazer me fibër CW multimode 6000W i serisë P

  Lazeri me fibër shumëmodësh CW i serisë P 6000W është projektuar posaçërisht për tregun e huaj, i cili kombinohet me 2 copë modul të vetëm lazer me fibër 3KW dhe 1 copë furnizim me energji ACDC.Bazuar gjithashtu në linjën e prodhimit të serisë P me kabinet të mbyllur me anodë aliazh alumini, lazeri me fibra të serisë P ka dehumidifikues i cili është i përshtatshëm për lagështi më të lartë, mjedis me temperaturë më të lartë. Ndërkohë mund të përmirësohet edhe në fuqi më të lartë me module lazer të sapo zëvendësuara.Mora reagime shumë të mira nga klientët e huaj.

 • Burim lazer me fibër CW multimode 4000W i serisë P

  Burim lazer me fibër CW multimode 4000W i serisë P

  Lazeri me fibër multimodele CW i serisë P 4000W është projektuar posaçërisht për tregun e jashtëm, i cili kombinohet me 2 copë modul të vetëm lazer me fibër 2KW dhe furnizim me energji ACDC 1 copë.Gjithashtu i bazuar në linjën e prodhimit të serisë P me kabinet të mbyllur me anodë aliazh alumini, lazeri me fibra të serisë P ka dehumidifikues i cili është i përshtatshëm për lagështi më të lartë, mjedis me temperaturë më të lartë. Ndërkohë mund të përmirësohet edhe në fuqi më të lartë me module lazer të sapo zëvendësuara.Mora reagime shumë të mira nga klienti i huaj.

 • Burimi lazer me fibër CW 3000W i serisë P 3000W

  Burimi lazer me fibër CW 3000W i serisë P 3000W

  Lazeri me fibër CW me një modalitet të vetëm 3000W të serisë P bazohet në teknologjinë e pompës GW 976nm, shkëlqim të lartë, densitet të lartë energjie dhe efikasitet të lartë të konvertimit elektrik-optik, të cilat ofrojnë cilësi të shkëlqyer të rrezes lazer M.2 <1.3/20um fibër bërthamë. Dizajn i ri shumë kompakt i cili përdorte kabinet të mbyllur me anode aliazh alumini, peshë më të lehtë dhe madhësi të vogël.Dizajni i ri i mbështjelljes me fibër optike që përmirëson aftësinë e prerjes më shumë se 80%.Është burimi i nxehtë i shitjeve me lazer me fibra për tregun e jashtëm.

 • Burimi lazer me fibër CW 2000W i serisë P

  Burimi lazer me fibër CW 2000W i serisë P

  Lazeri me fibra të serisë P 2000W CW është një dizajn i ri i freskët, shumë kompakt, aftësia e prerjes është përmirësuar 83% me konceptin e kursimit të energjisë, kabineti i ri i mbyllur me anodë nga aliazh alumini, madhësia dhe pesha është shumë më pak se produktet e tjera, është faqosje "e vogël dhe e bukur". , performancë "e qëndrueshme dhe e fortë", dizajn i ri me ftohje me ujë, lidhje e shpejtë me prizë për të reduktuar kompleksitetin.Moduli lazer dhe furnizimi me energji ACDC të instaluara veçmas, dizajn i ri i fibrës optike dredha-dredha për të marrë modalitetin e shkëlqyer të rrezeve lazer.