head_banner
GW kabeh produk laser adhedhasar teknologi pump 976 nm, efisiensi konversi elektro-optik dhuwur, padhange dhuwur daya dhuwur desain modul tunggal, Ngartekno mbenakake nglereni Laser, welding Laser, Manufaktur aditif Laser lan perawatan lumahing Laser, etc. tukang las genggam, pengoperasian sing gampang, kacepetan cepet 4X, integrasi paket data multi-fungsi.

Produk

  • 3000W High Brightness Single Mode CW Fiber Laser source

    3000W High Brightness Single Mode CW Serat Laser sumber

    SMATLas 4S seri mode tunggal laser serat kontinyu, kanthi teknologi pompa 976nm, efisiensi konversi listrik-optik nganti 42%, desain struktur optik anyar sing seger, luwih integrasi, ukuran sing luwih cilik, luwih gampang kanggo integrasi lan pangopènan, pilihan mode balok pirang-pirang, mode tunggal 3000w output karo inti serat 20μm, Kapadhetan daya nganti 24000KW / mm ^ 2, M ^ 2 <1.3, khusus cocok utawa nglereni lan aplikasi kang mbutuhake Kapadhetan daya luwih

  • 2000W High Brightness Single Mode CW Fiber Laser source

    2000W High Brightness Single Mode CW Serat Laser sumber

    SMATLas 4S seri mode tunggal laser serat kontinyu, kanthi teknologi pompa 976nm, efisiensi konversi listrik-optik nganti 42%, desain struktur optik anyar sing seger, luwih integrasi, ukuran sing luwih cilik, luwih gampang kanggo integrasi lan pangopènan, pilihan mode balok pirang-pirang, mode tunggal 3000w output karo inti serat 20μm, Kapadhetan daya nganti 24000KW / mm ^ 2, M ^ 2 <1.3, khusus cocok utawa nglereni lan aplikasi kang mbutuhake Kapadhetan daya luwih

  • 5Q-030HQ 3000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-030HQ 3000W QCW Quasi-terus sumber serat laser

    SMATLas 5Q seri quasi-continuous fiber laser nduweni daya output sing luwih dhuwur, daya puncak pulsing sing luwih dhuwur, khusus cocok kanggo daya puncak sing dhuwur, lebar pulsa sing dawa, lingkungan industri pangolahan dingin, kayata welding titik, welding garis, pengeboran, pemotongan presisi, lsp. iku luwih gampang Integrasi lan biaya pangopènan murah dibandhingake karo laser YAG tradisional.

  • 5Q-020HQ 2000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-020HQ 2000W QCW Quasi-terus sumber laser serat

    SMATLas 5Q seri quasi-continuous fiber laser nduweni daya output sing luwih dhuwur, daya puncak pulsing sing luwih dhuwur, khusus cocok kanggo daya puncak sing dhuwur, lebar pulsa sing dawa, lingkungan industri pangolahan dingin, kayata welding titik, welding garis, pengeboran, pemotongan presisi, lsp. iku luwih gampang Integrasi lan biaya pangopènan murah dibandhingake karo laser YAG tradisional.

  • 5Q-015HQ 1500W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-015HQ 1500W QCW Quasi-terus sumber laser serat

    SMATLas 5Q seri quasi-continuous fiber laser nduweni daya output sing luwih dhuwur, daya puncak pulsing sing luwih dhuwur, khusus cocok kanggo daya puncak sing dhuwur, lebar pulsa sing dawa, lingkungan industri pangolahan dingin, kayata welding titik, welding garis, pengeboran, pemotongan presisi, lsp. iku luwih gampang Integrasi lan biaya pangopènan murah dibandhingake karo laser YAG tradisional.

  • 5Q-010HQ 1000W QCW Quasi-continuous fiber laser source

    5Q-010HQ 1000W QCW Quasi-terus sumber laser serat

    SMATLas 5Q seri quasi-continuous fiber laser nduweni daya output sing luwih dhuwur, daya puncak pulsing sing luwih dhuwur, khusus cocok kanggo daya puncak sing dhuwur, lebar pulsa sing dawa, lingkungan industri pangolahan dingin, kayata welding titik, welding garis, pengeboran, pemotongan presisi, lsp. iku luwih gampang Integrasi lan biaya pangopènan murah dibandhingake karo laser YAG tradisional.

  • 1000W high energy pulsed fiber laser source

    1000W energi dhuwur pulsed serat laser sumber

    Kanthi GW unik kabeh-serat modulasi pulsa lan siji mode teknologi padhang dhuwur, 4P single mode HB pulse serat laser ora mung nambah MAX daya puncak nganti 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, nanging uga ngatur Gauss, HBF, D mode lan ing mode balok output fleksibel kanggo syarat aplikasi pangguna. Kangge, ngatur 4P seri pulsa bola frekuensi, jembaré pulsa, daya puncak, uga adat nemtokake gelombang output khusus kanggo syarat aplikasi beda.

  • 500W high energy pulsed fiber laser source

    500W energi dhuwur pulsed serat laser sumber

    Kanthi GW unik kabeh-serat modulasi pulsa lan siji mode teknologi padhang dhuwur, 4P single mode HB pulse serat laser ora mung nambah MAX daya puncak nganti 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, nanging uga ngatur Gauss, HBF, D mode lan ing mode balok output fleksibel kanggo syarat aplikasi pangguna. Kangge, ngatur 4P seri pulsa bola frekuensi, jembaré pulsa, daya puncak, uga adat nemtokake gelombang output khusus kanggo syarat aplikasi beda.

  • 200W high energy pulsed fiber laser source

    200W energi dhuwur pulsed serat laser sumber

    Kanthi GW unik kabeh-serat modulasi pulsa lan siji mode teknologi padhang dhuwur, 4P single mode HB pulse serat laser ora mung nambah MAX daya puncak nganti 10KW, MIN lebar pulsa, 100ns, nanging uga ngatur Gauss, HBF, D mode lan ing mode balok output fleksibel kanggo syarat aplikasi pangguna. Kangge, ngatur 4P seri pulsa bola frekuensi, jembaré pulsa, daya puncak, uga adat nemtokake gelombang output khusus kanggo syarat aplikasi beda.

  • A1500W-Welder Portable Air Cooled Fiber Laser Handheld Welder

    A1500W-Welder Portable Air Cooled Fiber Laser Handheld Welder

    Welder genggam laser serat portabel GW adhedhasar teknologi pompa 976nm, Peralatan welder laser saiki ing pasar utamane solusi sing digawe adhem banyu, yaiku, panas dijupuk saka laser liwat sirkulasi eksternal saka chiller. GW fokus ing diskusi terus-terusan lan inovasi adhedhasar teknologi 976nm, digabungake karo efisiensi konversi fotoelektrik dhuwur saka 976nm Creatively ditanggulangi masalah kapasitas kulkasan online-digawe adhem, dibukak teknologi 976nm air-cooled kanggo pisanan ing industri, ditanggulangi daya. masalah konsumsi lan portabilitas, lan sepisan maneh mimpin arah pembangunan technical saka laser serat.

  • A1000W-Welder Portable air cooled fiber laser handheld welder

    A1000W-Welder Portabel udara cooled serat laser welder genggam

    Welder genggam laser serat portabel GW adhedhasar teknologi pompa 976nm, Peralatan welder laser saiki ing pasar utamane solusi sing digawe adhem banyu, yaiku, panas dijupuk saka laser liwat sirkulasi eksternal saka chiller. GW fokus ing diskusi terus-terusan lan inovasi adhedhasar teknologi 976nm, digabungake karo efisiensi konversi fotoelektrik dhuwur saka 976nm Creatively ditanggulangi masalah kapasitas kulkasan online-digawe adhem, dibukak teknologi 976nm air-cooled kanggo pisanan ing industri, ditanggulangi daya. masalah konsumsi lan portabilitas, lan sepisan maneh mimpin arah pembangunan technical saka laser serat.

  • GW 3000W single mode CW fiber laser module

    GW 3000 W mode tunggal CW serat laser modul

    Adhedhasar teknologi pompa 976nm, modul laser serat CW mode tunggal 3000W GW minangka produk modul laser standar dewasa kami. Tanpa sumber daya ACDC, bisa digabungake kanggo sumber laser serat multimode daya dhuwur. Rampung disegel karo tingkat IP 65. Bobot mung 20kg bagean sumber laser DYI, bagean laser serat mode tunggal.