head_banner
GW сите ласерски производи базирани на технологија на пумпа од 976 nm, висока електро-оптичка ефикасност на конверзија, дизајн на еден модул со висока моќност со висока осветленост, значително го подобрува ласерското сечење, ласерското заварување, производството на ласерски адитиви и ласерската површинска обработка итн. Специјално нов пренослив воздух со ладење рачен заварувач, лесно ракување, 4X брза брзина, мултифункционална интеграција на пакетот податоци.

Производи

 • Извор на ласерски влакна CW со единечен режим со висока осветленост од 3000W

  Извор на ласерски влакна CW со единечен режим со висока осветленост од 3000W

  SMATLas 4S серија на единечен режим со континуирано влакно ласер, со технологија на пумпа од 976 nm, електрично-оптичка ефикасност на конверзија до 42%, свеж нов дизајн на оптичка структура, поголема интеграција, помала големина, полесна за интеграција и одржување, опција за режим на повеќе зрак, единечен режим од 3000w излез со јадро од 20μm влакна, густина на моќност до 24000KW/mm^2,M^2<1,3,специјално погодна или сечење и примена која бара поголема густина на моќност

 • Извор на ласерски влакна CW со единечен режим со висока осветленост од 2000W

  Извор на ласерски влакна CW со единечен режим со висока осветленост од 2000W

  SMATLas 4S серија на единечен режим со континуирано влакно ласер, со технологија на пумпа од 976 nm, електрично-оптичка ефикасност на конверзија до 42%, свеж нов дизајн на оптичка структура, поголема интеграција, помала големина, полесна за интеграција и одржување, опција за режим на повеќе зрак, единечен режим од 3000w излез со јадро од 20μm влакна, густина на моќност до 24000KW/mm^2,M^2<1,3,специјално погодна или сечење и примена која бара поголема густина на моќност

 • 5Q-030HQ 3000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  5Q-030HQ 3000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  Квази-континуираниот ласер со влакна од серијата SMATLas 5Q има поголема излезна моќност, поголема пулсивна врвна моќност, специјално погодна за висока врвна моќност, долга ширина на пулсот, индустриско опкружување со ладна обработка, како што се заварување на место, линиско заварување, дупчење, прецизно сечење итн.тоа е полесно интегрирано и пониски трошоци за одржување во споредба со традиционалниот YAG ласер.

 • 5Q-020HQ 2000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  5Q-020HQ 2000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  Квази-континуираниот ласер со влакна од серијата SMATLas 5Q има поголема излезна моќност, поголема пулсивна врвна моќност, специјално погодна за висока врвна моќност, долга ширина на пулсот, индустриско опкружување со ладна обработка, како што се заварување на место, линиско заварување, дупчење, прецизно сечење итн.тоа е полесно интегрирано и пониски трошоци за одржување во споредба со традиционалниот YAG ласер.

 • 5Q-015HQ 1500W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  5Q-015HQ 1500W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  Квази-континуираниот ласер со влакна од серијата SMATLas 5Q има поголема излезна моќност, поголема пулсивна врвна моќност, специјално погодна за висока врвна моќност, долга ширина на пулсот, индустриско опкружување со ладна обработка, како што се заварување на место, линиско заварување, дупчење, прецизно сечење итн.тоа е полесно интегрирано и пониски трошоци за одржување во споредба со традиционалниот YAG ласер.

 • 5Q-010HQ 1000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  5Q-010HQ 1000W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  Квази-континуираниот ласер со влакна од серијата SMATLas 5Q има поголема излезна моќност, поголема пулсивна врвна моќност, специјално погодна за висока врвна моќност, долга ширина на пулсот, индустриско опкружување со ладна обработка, како што се заварување на место, линиско заварување, дупчење, прецизно сечење итн.тоа е полесно интегрирано и пониски трошоци за одржување во споредба со традиционалниот YAG ласер.

 • 1000W високоенергетски пулсен ласерски извор на влакна

  1000W високоенергетски пулсен ласерски извор на влакна

  Со единствениот GW пулс за модулација со сите влакна и технологијата со висока осветленост со еден режим, ласерот со импулсни влакна HB единечен режим 4P не само што ја зголемува MAX максимална моќност до 10KW, MIN ширина на импулсот, 100ns, туку и го прилагодува режимот Гаус, HBF, D итн. флексибилен режим на излезно зрак за потребите на апликациите на корисниците.Во меѓувреме, приспособете ја повторената фреквенција на пулсот од серијата 4P, ширината на пулсот, врвната моќност, исто така, прилагодете дефинирајте специјална излезна бранова форма за различни барања за апликација

 • 500W високоенергетски пулсен ласерски извор на влакна

  500W високоенергетски пулсен ласерски извор на влакна

  Со единствениот GW пулс за модулација со сите влакна и технологијата со висока осветленост со еден режим, ласерот со импулсни влакна HB единечен режим 4P не само што ја зголемува MAX максимална моќност до 10KW, MIN ширина на импулсот, 100ns, туку и го прилагодува режимот Гаус, HBF, D итн. флексибилен режим на излезно зрак за потребите на апликациите на корисниците.Во меѓувреме, приспособете ја повторената фреквенција на пулсот од серијата 4P, ширината на пулсот, врвната моќност, исто така, прилагодете дефинирајте специјална излезна бранова форма за различни барања за апликација

 • 200W високоенергетски импулсен ласерски извор на влакна

  200W високоенергетски импулсен ласерски извор на влакна

  Со единствениот GW пулс за модулација со сите влакна и технологијата со висока осветленост со еден режим, ласерот со импулсни влакна HB единечен режим 4P не само што ја зголемува MAX максимална моќност до 10KW, MIN ширина на импулсот, 100ns, туку и го прилагодува режимот Гаус, HBF, D итн. флексибилен режим на излезно зрак за потребите на апликациите на корисниците.Во меѓувреме, приспособете ја повторената фреквенција на пулсот од серијата 4P, ширината на пулсот, врвната моќност, исто така, прилагодете дефинирајте специјална излезна бранова форма за различни барања за апликација

 • A1500W-Welder Преносен ласерски ласерски заварувач со воздушно ладење

  A1500W-Welder Преносен ласерски ласерски заварувач со воздушно ладење

  GW пренослив ласерски заварувач со влакна базиран на технологија на пумпа од 976nm, Тековната опрема за ласерски заварувач на пазарот се главно раствори со водено ладење, односно топлината се одзема од ласерот преку надворешната циркулација на чилерот.GW се фокусира на континуирана дискусија и иновација заснована на технологија од 976 nm, комбинирана со висока фотоелектрична ефикасност на конверзија од 976 nm Креативно го реши проблемот со капацитетот за ладење со воздушно ладење, ја лансираше технологијата со воздушно ладење 976 nm за прв пат во индустријата, ја реши моќта проблеми со потрошувачката и преносливоста и уште еднаш да ја води насоката за технички развој на ласерите со влакна.

 • A1000W-Welder Пренослив ласерски рачен заварувач со влакна со ладење со воздух

  A1000W-Welder Пренослив ласерски рачен заварувач со влакна со ладење со воздух

  GW пренослив ласерски заварувач со влакна базиран на технологија на пумпа од 976nm, Тековната опрема за ласерски заварувач на пазарот се главно раствори со водено ладење, односно топлината се одзема од ласерот преку надворешната циркулација на чилерот.GW се фокусира на континуирана дискусија и иновација заснована на технологија од 976 nm, комбинирана со висока фотоелектрична ефикасност на конверзија од 976 nm Креативно го реши проблемот со капацитетот за ладење со воздушно ладење, ја лансираше технологијата со воздушно ладење 976 nm за прв пат во индустријата, ја реши моќта проблеми со потрошувачката и преносливоста и уште еднаш да ја води насоката за технички развој на ласерите со влакна.

 • GW 3000W единечен режим CW ласерски модул со влакна

  GW 3000W единечен режим CW ласерски модул со влакна

  Врз основа на технологијата на пумпата од 976 nm, 3000W GW ласерски модул со еднократен режим CW е наш зрел стандарден производ за ласерски модул.Без напојување ACDC, може да се комбинира за мултимоден ласерски извор на влакна со висока моќност.Комплетирано запечатено со ниво IP 65.Тежината е само 20 кг делови од ласерски извор на DYI, делови од ласерски влакна со еден режим.

123Следно >>> Страница 1/3