koka_banderolë
GW të gjitha produktet lazer të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, dizajn të vetëm të një moduli me fuqi të lartë ndriçimi, përmirëson ndjeshëm prerjen me lazer, saldimin me lazer, prodhimin e aditivëve me lazer dhe trajtimin e sipërfaqes me lazer, etj. Posaçërisht i ri portativ me ajër të ftohur saldator dore, funksionim i lehtë, shpejtësi 4X e shpejtë, integrim i paketës së të dhënave me shumë funksione.

Produktet

 • Burimi i laserit me fibër CW 3000W me një modalitet të vetëm me ndriçim të lartë

  Burimi i laserit me fibër CW 3000W me një modalitet të vetëm me ndriçim të lartë

  Lazer me fibër të vazhdueshme me një modalitet të vetëm të serisë SMATLas 4S, me teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitetin e konvertimit elektrik-optik deri në 42%, dizajn të ri të strukturës optike, më shumë integrim, madhësi më të vogël, më të lehtë për integrim dhe mirëmbajtje, opsion i modalitetit me rreze të shumëfishta, modalitet i vetëm 3000w prodhimi me bërthamë fibër 20μm, dendësia e fuqisë deri në 24000KW/mm^2,M^2<1.3, posaçërisht e përshtatshme ose prerje dhe aplikim që kërkon densitet më të lartë të fuqisë

 • Burimi i laserit me fibër CW 2000W me një modalitet të vetëm me ndriçim të lartë

  Burimi i laserit me fibër CW 2000W me një modalitet të vetëm me ndriçim të lartë

  Lazer me fibër të vazhdueshme me një modalitet të vetëm të serisë SMATLas 4S, me teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitetin e konvertimit elektrik-optik deri në 42%, dizajn të ri të strukturës optike, më shumë integrim, madhësi më të vogël, më të lehtë për integrim dhe mirëmbajtje, opsion i modalitetit me rreze të shumëfishta, modalitet i vetëm 3000w prodhimi me bërthamë fibër 20μm, dendësia e fuqisë deri në 24000KW/mm^2,M^2<1.3, posaçërisht e përshtatshme ose prerje dhe aplikim që kërkon densitet më të lartë të fuqisë

 • 5Q-030HQ 3000W QCW Burim lazer me fibra pothuajse të vazhdueshme

  5Q-030HQ 3000W QCW Burim lazer me fibra pothuajse të vazhdueshme

  Lazeri me fibër pothuajse i vazhdueshëm i serisë SMATLas 5Q ka fuqi dalëse më të lartë, fuqi maksimale më të lartë pulsuese, posaçërisht i përshtatshëm për fuqinë e lartë të pikut, gjerësinë e gjatë të pulsit, mjedisin industrial të përpunimit të ftohtë, të tilla si saldimi në vend, saldimi në linjë, shpimi, prerja me saktësi, etj.është më e lehtë e integruar dhe kosto më e ulët e mirëmbajtjes në krahasim me lazerin tradicional YAG.

 • 5Q-020HQ 2000W QCW Burim lazer me fibra pothuajse të vazhdueshme

  5Q-020HQ 2000W QCW Burim lazer me fibra pothuajse të vazhdueshme

  Lazeri me fibër pothuajse i vazhdueshëm i serisë SMATLas 5Q ka fuqi dalëse më të lartë, fuqi maksimale më të lartë pulsuese, posaçërisht i përshtatshëm për fuqinë e lartë të pikut, gjerësinë e gjatë të pulsit, mjedisin industrial të përpunimit të ftohtë, të tilla si saldimi në vend, saldimi në linjë, shpimi, prerja me saktësi, etj.është më e lehtë e integruar dhe kosto më e ulët e mirëmbajtjes në krahasim me lazerin tradicional YAG.

 • 5Q-015HQ 1500W QCW Burim lazer me fibër pothuajse të vazhdueshme

  5Q-015HQ 1500W QCW Burim lazer me fibër pothuajse të vazhdueshme

  Lazeri me fibër pothuajse i vazhdueshëm i serisë SMATLas 5Q ka fuqi dalëse më të lartë, fuqi maksimale më të lartë pulsuese, posaçërisht i përshtatshëm për fuqinë e lartë të pikut, gjerësinë e gjatë të pulsit, mjedisin industrial të përpunimit të ftohtë, të tilla si saldimi në vend, saldimi në linjë, shpimi, prerja me saktësi, etj.është më e lehtë e integruar dhe kosto më e ulët e mirëmbajtjes në krahasim me lazerin tradicional YAG.

 • 5Q-010HQ 1000W QCW Burim lazer me fibër pothuajse të vazhdueshme

  5Q-010HQ 1000W QCW Burim lazer me fibër pothuajse të vazhdueshme

  Lazeri me fibër pothuajse i vazhdueshëm i serisë SMATLas 5Q ka fuqi dalëse më të lartë, fuqi maksimale më të lartë pulsuese, posaçërisht i përshtatshëm për fuqinë e lartë të pikut, gjerësinë e gjatë të pulsit, mjedisin industrial të përpunimit të ftohtë, të tilla si saldimi në vend, saldimi në linjë, shpimi, prerja me saktësi, etj.është më e lehtë e integruar dhe kosto më e ulët e mirëmbajtjes në krahasim me lazerin tradicional YAG.

 • Burim lazer me fibër pulsuese 1000 W me energji të lartë

  Burim lazer me fibër pulsuese 1000 W me energji të lartë

  Me pulsin unik të modulimit me të gjitha fibrat GW dhe teknologjinë e ndriçimit të lartë me një modalitet, lazeri me fibër pulsi HB me një modalitet 4P jo vetëm që rrit fuqinë maksimale maksimale deri në 10 KW, gjerësinë e pulsit MIN, 100 ns, por gjithashtu personalizon modalitetin Gauss, HBF, D etj. modaliteti fleksibël i rrezes së daljes për kërkesat e aplikacioneve të përdoruesve.Ndërkohë, personalizoni frekuencën e përsëritur të pulsit të serisë 4P, gjerësinë e pulsit, fuqinë maksimale, gjithashtu përcaktoni me porosi formën e valës së daljes speciale për kërkesa të ndryshme aplikimi

 • Burim lazer me fibër pulsuese me energji të lartë 500 W

  Burim lazer me fibër pulsuese me energji të lartë 500 W

  Me pulsin unik të modulimit me të gjitha fibrat GW dhe teknologjinë e ndriçimit të lartë me një modalitet, lazeri me fibër pulsi HB me një modalitet 4P jo vetëm që rrit fuqinë maksimale maksimale deri në 10 KW, gjerësinë e pulsit MIN, 100 ns, por gjithashtu personalizon modalitetin Gauss, HBF, D etj. modaliteti fleksibël i rrezes së daljes për kërkesat e aplikacioneve të përdoruesve.Ndërkohë, personalizoni frekuencën e përsëritur të pulsit të serisë 4P, gjerësinë e pulsit, fuqinë maksimale, gjithashtu përcaktoni me porosi formën e valës së daljes speciale për kërkesa të ndryshme aplikimi

 • Burim lazer me fibër pulsuese me energji të lartë 200 W

  Burim lazer me fibër pulsuese me energji të lartë 200 W

  Me pulsin unik të modulimit me të gjitha fibrat GW dhe teknologjinë e ndriçimit të lartë me një modalitet, lazeri me fibër pulsi HB me një modalitet 4P jo vetëm që rrit fuqinë maksimale maksimale deri në 10 KW, gjerësinë e pulsit MIN, 100 ns, por gjithashtu personalizon modalitetin Gauss, HBF, D etj. modaliteti fleksibël i rrezes së daljes për kërkesat e aplikacioneve të përdoruesve.Ndërkohë, personalizoni frekuencën e përsëritur të pulsit të serisë 4P, gjerësinë e pulsit, fuqinë maksimale, gjithashtu përcaktoni me porosi formën e valës së daljes speciale për kërkesa të ndryshme aplikimi

 • A1500W-Saldator portativ me lazer me fibra me ftohje me ajër, saldator dore

  A1500W-Saldator portativ me lazer me fibra me ftohje me ajër, saldator dore

  Saldator dore me lazer me fibër GW i bazuar në teknologjinë e pompës 976nm, Pajisjet aktuale të saldatorit me lazer në treg janë kryesisht zgjidhje të ftohura me ujë, domethënë nxehtësia nxirret nga lazeri përmes qarkullimit të jashtëm të ftohësit.GW fokusohet në diskutimin dhe inovacionin e vazhdueshëm bazuar në teknologjinë 976 nm, kombinuar me efikasitetin e lartë të konvertimit fotoelektrik prej 976 nm Zgjidhi kreativisht problemin e kapacitetit të ftohjes me ajër, lançoi teknologjinë 976 nm me ajër për herë të parë në industri, zgjidhi fuqinë çështjet e konsumit dhe transportueshmërisë, dhe edhe një herë udhëheqin drejtimin e zhvillimit teknik të lazerëve me fibra.

 • A1000W-Welder Saldator portativ me lazer me fibra me ftohje me ajër

  A1000W-Welder Saldator portativ me lazer me fibra me ftohje me ajër

  Saldator dore me lazer me fibër GW i bazuar në teknologjinë e pompës 976nm, Pajisjet aktuale të saldatorit me lazer në treg janë kryesisht zgjidhje të ftohura me ujë, domethënë nxehtësia nxirret nga lazeri përmes qarkullimit të jashtëm të ftohësit.GW fokusohet në diskutimin dhe inovacionin e vazhdueshëm bazuar në teknologjinë 976 nm, kombinuar me efikasitetin e lartë të konvertimit fotoelektrik prej 976 nm Zgjidhi kreativisht problemin e kapacitetit të ftohjes me ajër, lançoi teknologjinë 976 nm me ajër për herë të parë në industri, zgjidhi fuqinë çështjet e konsumit dhe transportueshmërisë, dhe edhe një herë udhëheqin drejtimin e zhvillimit teknik të lazerëve me fibra.

 • Moduli lazer me fibër CW 3000W me një modalitet të vetëm

  Moduli lazer me fibër CW 3000W me një modalitet të vetëm

  Bazuar në teknologjinë e pompës 976 nm, moduli lazer me fibër CW me një modalitet 3000 W GW është produkti ynë standard i pjekur i modulit lazer.Pa furnizimin me energji ACDC, ai mund të kombinohet për burim lazer me fibra multimode me fuqi të lartë.E kompletuar e vulosur me nivel IP 65.Pesha është vetëm 20 kg pjesë burim lazer DYI, pjesë lazer me fibër me një modalitet.

123Tjetra >>> Faqe 1/3