производи

Направено во Кина

 • 500W компактен извор на ласерски влакна CW со еден режим

  500W компактен Единечен Мо...

  Карактеристики на производот Компактен дизајн со единечен модул, ултра тенка 9“ 1,5U големина на решетка.Висока ефикасност на електричната оптичка конверзија (WPE) >42% рејтинг за заштита IP65, целосно запечатена структура.Диоди на пумпа со долг век на траење, без одржување.Оптичка спецификација Номинална макс.излезна моќност 500W Централна бранова должина 1070±10nm Квалитет на ласерски зрак M2<1.2, јадро на влакна 14um Стабилност на енергија <2% Црвено светло покажувач 650nm Кабел за испорака на влакна QBH/QD Систем за ладење М...

 • 5Q-015HQ 1500W QCW Квази-континуиран ласерски извор на влакна

  5Q-015HQ 1500W QCW Qua...

  Карактеристики на производот Прилагодено дефинирање на повторена фреквенција, врвна моќност и должност МАКС фреквенција на модулација 100 kHz, МИН ширина на импулсот100 ns МАКС максимална моќност 1500 W, МАКС максимална енергија 15 Ј Независен далечински монитор , интегрирана грешка активна одбрана Оптичка спецификација Номинална макс.излезна моќност 150W Макс.максимална моќност 1500W Макс.енергија на пулсот 15J/1500W Максимална моќност 10ms Ширина на пулсот Ширина на пулсот 0,05-50ms Црвено светло покажувач 650nm Кабел за испорака на влакна QBH/QD Систем за ладење Минимум ладен...

 • P series 2000W еден режим CW ласерски извор на влакна

  P серија 2000W единечни ...

  Карактеристики на производот Еден модул интегриран со стандардна големина за монтирање на решетката.Нов дизајн на модуларизација, голема искористеност на просторот Далечински сервисен монитор, интегрирани грешки функција активна одбрана Оптичка спецификација Номинална макс.излезна моќност 2000W Централна бранова должина 1070±10nm Квалитет на ласерски сноп M2<1.3, јадро на влакна 20um Стабилност на енергија <2% Црвено светло покажувач 650nm Кабел за испорака на влакна QBH/QD Систем за ладење Минимален капацитет на ладење 3.0KW Минимум ...

 • 50000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  50000W мултиплекс со висока моќност...

  Карактеристики на производот Електрично-оптичка ефикасност на конверзија>40% HBF висока осветленост на ласерски режим со рамен врв Целосно запечатена дизајнирана структура. Ниво IP65 ABR против рефлексија за сечење рефлектирачки материјал Оптичка спецификација Номинална макс.излезна моќност 50000W Централна бранова должина 1070±10nm Квалитет на ласерски зрак BPP≤6, јадро на влакна 200um Стабилност на моќност <2% Црвено светло покажувач 650nm Кабел за испорака на влакна QBH/QD Систем за ладење Минимален капацитет за ладење 58....

 • -+
  Патент
 • -+
  Производи
 • -+
  Вработените
 • -+
  ЕЕЗ

ЗА НАС

Технологија на САД

 • GW ласерска технологија ДОО
 • GW Ласерска Техника Nantong Фабрика
 • GW Laser Tech Шандонг zibo фабрика

GW Laser Tech

ВОВЕД

GW laser Tech потекнува од регионот на Нова Англија, САД, каде што се инкубираат технолошките гиганти како што се Facebook, Bell Labs, P&W, Boston Dynamics, IPG итн. , капитализација на производи“, длабоко проучувајте ја напредната технологија, потпирајте се на индустрискиот капитал за да им обезбедите на глобалните клиенти сигурни и конкурентни индустриски ласери, ласерски модули и професионална поддршка за ласерски апликации и индустриски ласерски решенија.

ВЕСТИ

Глобален сервис

 • Формирање на Алијансата за соработка меѓу индустријата и образованието

  Формирање на И...

  Помеѓу GW Laser и Факултетот за материјали, Шангајски институт за електротехника Со цел да се имплементира духот на ̶...

 • Суштински алатки за CHF технологија за сечење на светла површина од 10.000 вати

  Суштински алатки за CH...

  Со брзиот развој и надградба на индустриското интелигентно производство, се поставуваат повисоки барања за обработка на метал...