produkteve

Prodhuar në Kinë

 • Burim kompakt 500W me lazer me fibër CW me një modalitet të vetëm

  500W kompakte Single Mo...

  Karakteristikat e produktit Dizajn kompakt me një modul të vetëm, me madhësi ultra të hollë 9” 1,5U të montuar në raft.Efikasitet i lartë i konvertimit optik elektrik (WPE) >42% Vlerësimi i mbrojtjes IP65, strukturë plotësisht e mbyllur.Diodat e pompës me jetëgjatësi, pa mirëmbajtje.Specifikimi optik Nominal max.Fuqia dalëse 500W Gjatësia vale qendrore 1070±10nm Cilësia e rrezes lazer M2<1.2, bërthama fibër 14um Stabiliteti i energjisë <2% Treguesi i dritës së kuqe 650nm Kabllo shpërndarjeje me fibër QBH/QD Sistemi i ftohjes M...

 • 5Q-015HQ 1500W QCW Burim lazer me fibër pothuajse të vazhdueshme

  5Q-015HQ 1500W QCW Qua...

  Karakteristikat e produktit Përcaktoni me porosi frekuencën e përsëritur, fuqinë maksimale dhe detyrën Frekuenca e modulimit MAX100 kHz, MINI gjerësia e impulsit 100 ns Fuqia maksimale maksimale 1500 W, MAX energjia maksimale 15 J Monitor i pavarur në distancë, defekt i integruar mbrojtje aktive Specifikimi optik Nominal max.Fuqia dalëse 150 W Maks.Fuqia maksimale 1500 W Max.energjia e pulsit 15J/1500W Fuqia maksimale 10ms Gjerësia e pulsit Gjerësia e pulsit 0,05-50ms Treguesi i dritës së kuqe 650nm Kabllo shpërndarjeje me fibër QBH/QD Sistemi i ftohjes Ftohja minimale...

 • Burimi lazer me fibër CW 2000W i serisë P

  Seria P 2000W teke ...

  Karakteristikat e produktit Moduli i vetëm i integruar me madhësi standarde të montimit në raft.Dizajni i ri i modularizimit, shfrytëzimi i lartë i hapësirës Monitor i shërbimit në distancë, defekte të integruara funksioni i mbrojtjes aktive Specifikimi optik Nominal max.Fuqia dalëse 2000W Gjatësia vale qendrore 1070±10nm Cilësi e rreze lazer M2<1.3, bërthamë fibër 20um Stabiliteti i energjisë <2% Treguesi i dritës së kuqe 650nm Kabllo shpërndarjeje me fibra QBH/QD Sistemi ftohës Kapaciteti minimal i ftohjes 3.0KW Minimumi ...

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 50000W

  50000W multifuqi të lartë...

  Karakteristikat e produktit Efikasiteti i konvertimit elektrik-optik>40% HBF me ndriçim të lartë Dalja e modalitetit lazer me majë të sheshtë Strukturë e projektuar plotësisht e mbyllur. Niveli IP65 ABR reflektim kundër mbrapa për prerjen e materialit reflektues Specifikimi optik Nominal max.fuqia dalëse 50000W Gjatësia vale qendrore 1070±10nm Cilësia e rrezes lazer BPP≤6, bërthama e fibrave 200um Stabiliteti i energjisë <2% Treguesi i dritës së kuqe 650nm Kabllo shpërndarjeje me fibra QBH/QD Sistemi ftohës Kapaciteti minimal ftohës 58....

 • -+
  Patent
 • -+
  Produktet
 • -+
  Punonjësit
 • -+
  PC

PËR NE

Teknologjia e SHBA

 • GW Laser Technology LLC
 • GW Laser Tech Fabrika Nantong
 • Fabrika e Zibo GW Laser Tech Shandong

GW Laser Tech

PREZANTIMI

GW laser Tech e ka origjinën nga rajoni i Nju Anglisë në SHBA, i cili inkuboi gjigantë të teknologjisë si Facebook, Bell Labs, P&W, Boston Dynamics, IPG etj. Si lider botëror në lazerin me fibra me shkëlqim të lartë, GW i përmbahet "komercializimit të teknologjisë, industrializimit të mallrave , kapitalizimi i produkteve”, studioni thellësisht teknologjinë e avancuar, mbështetuni në kapitalin industrial për t'u ofruar klientëve globalë lazer industrialë të besueshëm dhe konkurrues, module lazer dhe mbështetje profesionale të aplikacioneve lazer dhe zgjidhje industriale lazer.

LAJME

Shërbimi Global

 • Krijimi i Aleancës së Bashkëpunimit Industri-Arsim

  Themelimi i I...

  Midis GW Laser dhe Shkollës së Materialeve, Instituti i Inxhinierisë Elektrike të Shangait Për të zbatuar frymën e ̶...

 • Mjete thelbësore për prerjen e sipërfaqeve të ndritshme 10,000 vat me teknologji CHF

  Mjetet thelbësore për CH...

  Me zhvillimin dhe përmirësimin e shpejtë të prodhimit inteligjent industrial, janë paraqitur kërkesa më të larta për përpunimin e metaleve...