Нашата технологија

GW ласерска технологија ДОО

Фастер, подобар, попаметен

Никогаш не запирај ги иновациите

GW Fiber ласерски производи базирани на технологија на пумпа од 976nm, излезен ласерски зрак со висока осветленост, електрично-оптичка ефикасност на конверзија ≥42%, ласерски влакна со еден режим има неспоредлив квалитет и доверливост со максимална излезна моќност до 4KW, мултимодни фибер ласерски максимална излезна моќност до 50000W кој има режим на рамно зрак со висока осветленост значително ја подобрува брзината на сечење на металниот лим со дебелина. Подолу се нашите независни развојни технологии GW Laser Tech:

АБР

Анти-рефлексија

Технологијата ABR може да сече долго време и масивни различни метални материјали со висока рефлексија како што се алуминиум, месинг, бакар, сребро, злато, огледален челик итн. Ласери со моќност од 6000 GW се
сервисирање за крајните корисници ширум светот, целосно потврдувајќи ја доверливоста и унапредувањето на технологијата GW ABR.

laser cutting ARB back reflection technology

СПП

Супер-пирсинг-пулс

Стапката на сечење е значително подобрена со користење на технологијата Super PulsePiercing, која не само што го елиминира времето на запирање на дупчење на тенок мател лист, туку значително ја подобрува и ефикасноста на сечење на дебелото масивен пирсинг на мател, што целосно ја рефлектира техничката предност на GW ласерот во заштедата на електрична енергија

SPP super piercing pulse

SMAT

Паметно-мониторинг-авто-тестирање

Функцијата SMAT има мулти-заштита за ласерски извор кога работи, интегрирани неколку видови сензори, повеќекратни самостојниинспекција, lol до далечински управувач и анализа од сервисниот тим на GW, без одржување.

SMAT smart monitoring auto testing

HBF

Висока осветленост - рамен врв

Заснована на една технологија на пумпа од 976nm. Режимот на зрак HBF обезбедува оптимизиран излез на зракот, ја подобрува брзината на сечењето и квалитетот на сечењето, специјално за дебел метален лим, ја подобрува ефикасноста на примената на сечење или заварување.

HBF high brightness flattop mode

ФРМ

Флексибилен режим на прстен

Излезен ласерски зрак FRM, произволна комбинација на високоенергетски зрак и режим на прстен, прилагодлива големина на зракот, исто така, задоволени како заварување со помало прскање, флексибилно сечење и повеќе барања за примена.

FRM Flexible ring mode