head_banner
GW сите ласерски производи базирани на технологија на пумпа од 976 nm, висока електро-оптичка ефикасност на конверзија, дизајн на еден модул со висока моќност со висока осветленост, значително го подобрува ласерското сечење, ласерското заварување, производството на ласерски адитиви и ласерската површинска обработка итн. Специјално нов пренослив воздух со ладење рачен заварувач, лесно ракување, 4X брза брзина, мултифункционална интеграција на пакетот податоци.

Ласер со влакна од серијата 5M

 • 50000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  50000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  Ласерот со влакна од 50000W GW е базиран на SMATLas 5M сериски мултимоден ласер развиен нова генерација мултимоден ласер со влакна, мултимодна платформа, максимална излезна моќност 50000W, 1,5Ufiber модул и дизајн на AC-DC модул, едноставно склопување, стабилни перформанси.контрола на модуларизација на системот, убава нов дизајн за водено ладење, брз дизајн на приклучоци, ја намалува сложеноста

 • 30000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  30000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  30000W GW Fiber ласер се базира на SMATLas 5M сериски мултимоден ласер развиен нова генерација мултимоден ласер со влакна, мултимодна платформа, максимална излезна моќност 30000W, 1,5 Ufiber модул и дизајн на AC-DC модул, едноставно склопување, стабилни перформанси.контрола на модуларизација на системот, убава нов дизајн за водено ладење, брз дизајн на приклучоци, ја намалува сложеноста

 • 20000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  20000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  Ласерот со влакна од 20000W GW се заснова на SMATLas 5M сериски мултимоден ласер, развиен нова генерација мултимодни ласерски влакна, мултимодна платформа, максимална излезна моќност 20000W, 1,5U оптички модул и дизајн на AC-DC модул, едноставно склопување, стабилни перформанси.контрола на модуларизација на системот, убава ,нов дизајн за водено ладење, брз дизајн на приклучоци, ја намалува сложеноста

 • 15000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  15000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  SMATLas 5M серијата мултимодни CW влакна ласери е специјално дизајниран за процеси на метални материјали, тој е сигурна и вградена ABR технологија, со висока ефикасност, добар излезен ласерски зрак, опремена SMAT IoT платформа, поинтелигентни метални процеси и подобрување на ефикасноста на обработката. Независен HBF технологија, извонредни перформанси за сечење и заварување за дебел метален лим, систем за контрола на енергетски затворен циклус.

 • 12000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  12000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  SMATLas 5M серијата мултимодни CW влакна ласери е специјално дизајниран за процеси на метални материјали, тој е сигурна и вградена ABR технологија, со висока ефикасност, добар излезен ласерски зрак, опремена SMAT IoT платформа, поинтелигентни метални процеси и подобрување на ефикасноста на обработката. Независен HBF технологија, извонредни перформанси за сечење и заварување за дебел метален лим, систем за контрола на енергетски затворен циклус.

 • 8000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  8000W мултимоден CW-фибер ласерски извор со висока моќност

  SMATLas 5M серијата мултимодни CW влакна ласери е специјално дизајниран за процеси на метални материјали, тој е сигурна и вградена ABR технологија, со висока ефикасност, добар излезен ласерски зрак, опремена SMAT IoT платформа, поинтелигентни метални процеси и подобрување на ефикасноста на обработката. Независен HBF технологија, извонредни перформанси за сечење и заварување за дебел метален лим, систем за контрола на енергетски затворен циклус.