koka_banderolë
GW të gjitha produktet lazer të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, dizajn të vetëm të një moduli me fuqi të lartë ndriçimi, përmirëson ndjeshëm prerjen me lazer, saldimin me lazer, prodhimin e aditivëve me lazer dhe trajtimin e sipërfaqes me lazer, etj. Posaçërisht i ri portativ me ajër të ftohur saldator dore, funksionim i lehtë, shpejtësi 4X e shpejtë, integrim i paketës së të dhënave me shumë funksione.

Lazer me fibra të serisë 5M

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 50000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 50000W

  Lazeri me fibra 50000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimodele të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 50000W, modul 1.5 Ufiber dhe dizajn moduli AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. rregullim i sistemit të kontrollit, modularizimi, i bukur, i bukur, dizajn i ri i ftohjes së ujit, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 30000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 30000W

  Lazeri me fibër 30000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimode të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 30000W, modul 1.5 Ufiber dhe dizajn modul AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. modularizimi i sistemit të kontrollit, i bukur, i bukur, dizajn i ri i ftohjes së ujit, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 20000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 20000W

  Lazeri me fibra 20000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimodale të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 20000W, modul fibër 1.5U dhe dizajn të modulit AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. modularizimi i sistemit të kontrollit, i bukur , dizajn i ri i ftohjes me ujë, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 15000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 15000W

  Lazeri me fibër multimodesh CW i serisë SMATLas 5M është projektuar posaçërisht për proceset e materialit metalik, është teknologji ABR e besueshme dhe e integruar, me efikasitet të lartë, rreze lazer me cilësi të mirë, platformë të pajisur SMAT IoT, procese metalike më inteligjente dhe përmirëson efikasitetin e përpunimit. HBF e pavarur teknologji, performancë e jashtëzakonshme e prerjes dhe saldimit për fletë metalike të trashë, sistem kontrolli me lakin të ngushtë me energji.

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 12000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 12000W

  Lazeri me fibër multimodesh CW i serisë SMATLas 5M është projektuar posaçërisht për proceset e materialit metalik, është teknologji ABR e besueshme dhe e integruar, me efikasitet të lartë, rreze lazer me cilësi të mirë, platformë të pajisur SMAT IoT, procese metalike më inteligjente dhe përmirëson efikasitetin e përpunimit. HBF e pavarur teknologji, performancë e jashtëzakonshme e prerjes dhe saldimit për fletë metalike të trashë, sistem kontrolli me lakin të ngushtë me energji.

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 8000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 8000W

  Lazeri me fibër multimodesh CW i serisë SMATLas 5M është projektuar posaçërisht për proceset e materialit metalik, është teknologji ABR e besueshme dhe e integruar, me efikasitet të lartë, rreze lazer me cilësi të mirë, platformë të pajisur SMAT IoT, procese metalike më inteligjente dhe përmirëson efikasitetin e përpunimit. HBF e pavarur teknologji, performancë e jashtëzakonshme e prerjes dhe saldimit për fletë metalike të trashë, sistem kontrolli me lakin të ngushtë me energji.