head_banner
GW të gjitha produktet lazer të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, dizajn të vetëm të një moduli me fuqi të lartë ndriçimi, përmirëson ndjeshëm prerjen me lazer, saldimin me lazer, prodhimin e aditivëve me lazer dhe trajtimin e sipërfaqes me lazer, etj. Posaçërisht i ri portativ me ajër të ftohur saldator dore, funksionim i lehtë, shpejtësi 4X e shpejtë, integrim i paketës së të dhënave me shumë funksione.

A1000W-Saldator

  • A1000W-Welder Portable air cooled fiber laser handheld welder

    A1000W-Welder Saldator portativ me lazer me fibra me ftohje me ajër

    Saldator dore me lazer me fibër portative GW bazuar në teknologjinë e pompës 976nm, Pajisjet aktuale të saldatorit me lazer në treg janë kryesisht zgjidhje të ftohura me ujë, domethënë nxehtësia nxirret nga lazeri përmes qarkullimit të jashtëm të ftohësit. GW fokusohet në diskutimin dhe inovacionin e vazhdueshëm të bazuar në teknologjinë 976 nm, kombinuar me efikasitetin e lartë të konvertimit fotoelektrik prej 976 nm Zgjidhi kreativisht problemin e kapacitetit të ftohjes me ajër, lançoi teknologjinë 976 nm të ftohur me ajër për herë të parë në industri, zgjidhi fuqinë çështjet e konsumit dhe transportueshmërisë, dhe edhe një herë udhëheqin drejtimin e zhvillimit teknik të lazerëve me fibra.