Teknologjia jonë

GW Laser Technology LLC

Faster, më mirë, më i zgjuar

Asnjëherë mos ndalo inovacionin

Produkte lazer me fibra GW të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, rreze lazer me dalje me shkëlqim të lartë, efikasiteti i konvertimit elektrik-optik ≥42%, lazeri me fibër me një modalitet ka cilësi dhe besueshmëri të pakrahasueshme që fuqia maksimale e daljes deri në 4 KW, fuqia maksimale e prodhimit të lazerit me fibër multimode deri në 50000W, i cili ka modalitetin e rrezeve të sheshtë me shkëlqim të lartë, përmirëson ndjeshëm shpejtësinë e prerjes së fletës metalike me trashësi. Më poshtë janë teknologjitë tona të zhvillimit të pavarur GW Laser Tech:

ABR

Reflektim kundër shpinës

Teknologjia ABR mund të presë për një kohë të gjatë dhe materiale metalike masive të ndryshme reflektuese si alumini, bronzi, bakri, argjendi, ari, çeliku pasqyrë etj. Më shumë se 6000 GW lazer janë
servisim për përdoruesit fundorë në mbarë botën, duke verifikuar plotësisht besueshmërinë dhe avancimin e teknologjisë GW ABR.

laser cutting ARB back reflection technology

SPP

Super-Percing-Puls

Shkalla e prerjes është përmirësuar ndjeshëm duke përdorur teknologjinë Super PulsePiercing, e cila jo vetëm që eliminon kohën e ndalimit të shpimit të fletës së hollë, por gjithashtu përmirëson ndjeshëm efikasitetin e prerjes së shpimit masiv matel të trashë, i cili pasqyron plotësisht avantazhin teknik të lazerit GW në kursimin e energjisë elektrike.

SPP super piercing pulse

SMAT

Smart-Monitoring-Auto-Testing

Funksioni SMAT ka mbrojtje të shumëfishtë për burimin lazer kur është në punë, të integruara disa lloje sensorë, shumë vetëinspektim, lol në telekomandë dhe analiza nga ekipi i shërbimit GW, pa mirëmbajtje.

SMAT smart monitoring auto testing

HBF

Shkëlqim i lartë - i sheshtë

Bazuar në një pompë me teknologji 976nm. Modaliteti i rrezes HBF siguron prodhim të optimizuar të rrezes, përmirëson shpejtësinë e prerjes dhe cilësinë e prerjes, posaçërisht për fletë metalike të trashë, përmirëson efikasitetin e aplikimit të prerjes ose saldimit.

HBF high brightness flattop mode

FRM

Flexible-Ring-Mode

Rreze lazer me dalje FRM, kombinim arbitrar i rrezes me energji të lartë dhe modalitetit të unazave, madhësia e rrezes e rregullueshme, gjithashtu duhet të jetë e kënaqur si saldimi me spërkatje më të ulët, prerja fleksibël dhe më shumë kërkesa për aplikim.

FRM Flexible ring mode