koka_banderolë
GW të gjitha produktet lazer të bazuara në teknologjinë e pompës 976 nm, efikasitet të lartë të konvertimit elektro-optik, dizajn të vetëm të një moduli me fuqi të lartë ndriçimi, përmirëson ndjeshëm prerjen me lazer, saldimin me lazer, prodhimin e aditivëve me lazer dhe trajtimin e sipërfaqes me lazer, etj. Posaçërisht i ri portativ me ajër të ftohur saldator dore, funksionim i lehtë, shpejtësi 4X e shpejtë, integrim i paketës së të dhënave me shumë funksione.

Produktet

 • Moduli lazer me fibër CW 5S 2000W me një modalitet të vetëm

  Moduli lazer me fibër CW 5S 2000W me një modalitet të vetëm

  Bazuar në teknologjinë e pompës 976 nm, moduli lazer me fibër CW me një modalitet 2000 W GW është produkti ynë standard i pjekur i modulit lazer.Pa furnizimin me energji ACDC, ai mund të kombinohet për burim lazer me fibra multimode me fuqi të lartë.E kompletuar e vulosur me nivel IP 65.Pesha është vetëm 20 kg pjesë burim lazer DYI, pjesë lazer me fibër me një modalitet.

 • Burim lazer me fibër CW multimode 6000W i serisë P

  Burim lazer me fibër CW multimode 6000W i serisë P

  Lazeri me fibër shumëmodësh CW i serisë P 6000W është projektuar posaçërisht për tregun e huaj, i cili kombinohet me 2 copë modul të vetëm lazer me fibër 3KW dhe 1 copë furnizim me energji ACDC.Bazuar gjithashtu në linjën e prodhimit të serisë P me kabinet të mbyllur me anodë aliazh alumini, lazeri me fibra të serisë P ka dehumidifikues i cili është i përshtatshëm për lagështi më të lartë, mjedis me temperaturë më të lartë. Ndërkohë mund të përmirësohet edhe në fuqi më të lartë me module lazer të sapo zëvendësuara.Mora reagime shumë të mira nga klienti i huaj.

 • Burim lazer me fibër CW multimode 4000W i serisë P

  Burim lazer me fibër CW multimode 4000W i serisë P

  Lazeri me fibër multimodele CW i serisë P 4000W është projektuar posaçërisht për tregun e jashtëm, i cili kombinohet me 2 copë modul të vetëm lazer me fibër 2KW dhe furnizim me energji ACDC 1 copë.Gjithashtu i bazuar në linjën e prodhimit të serisë P me kabinet të mbyllur me anodë aliazh alumini, lazeri me fibra të serisë P ka dehumidifikues i cili është i përshtatshëm për lagështi më të lartë, mjedis me temperaturë më të lartë. Ndërkohë mund të përmirësohet edhe në fuqi më të lartë me module lazer të sapo zëvendësuara.Mora reagime shumë të mira nga klienti i huaj.

 • Burimi lazer me fibër CW 3000W i serisë P 3000W

  Burimi lazer me fibër CW 3000W i serisë P 3000W

  Lazeri me fibër CW me një modalitet të vetëm 3000W të serisë P bazohet në teknologjinë e pompës GW 976nm, shkëlqim të lartë, densitet të lartë energjie dhe efikasitet të lartë të konvertimit elektrik-optik, të cilat ofrojnë cilësi të shkëlqyer të rrezes lazer M.2 <1.3/20um fibër bërthamë. Dizajn i ri shumë kompakt i cili përdorte kabinet të mbyllur me anode aliazh alumini, peshë më të lehtë dhe madhësi të vogël.Dizajni i ri i mbështjelljes me fibër optike që përmirëson aftësinë e prerjes më shumë se 80%.Është burimi i nxehtë i shitjeve me lazer me fibra për tregun e jashtëm.

 • Burimi lazer me fibër CW 2000W i serisë P

  Burimi lazer me fibër CW 2000W i serisë P

  Lazeri me fibra të serisë P 2000W CW është një dizajn i ri i freskët, shumë kompakt, aftësia e prerjes është përmirësuar 83% me konceptin e kursimit të energjisë, kabineti i ri i mbyllur me anodë nga aliazh alumini, madhësia dhe pesha është shumë më pak se produktet e tjera, është faqosje "e vogël dhe e bukur". , performancë "e qëndrueshme dhe e fortë", dizajn i ri me ftohje me ujë, lidhje e shpejtë me prizë për të reduktuar kompleksitetin.Moduli lazer dhe furnizimi me energji ACDC të instaluara veçmas, dizajn i ri i fibrës optike dredha-dredha për të marrë modalitetin e shkëlqyer të rrezeve lazer.

 • Burim kompakt 1500W me lazer me fibër CW me një modalitet të vetëm

  Burim kompakt 1500W me lazer me fibër CW me një modalitet të vetëm

  Bazuar në teknologjinë e pompës 976nm, lazeri me fibër GW 1500W është produkt lazer me një modalitet CW (valë të vazhdueshme), ka efikasitet të lartë të konvertimit elektrik-optik, cilësi të mirë të rrezes së daljes së lazerit (M^2-1,3), pesha është vetëm 20 kg.Dizajni kompakt i montimit të raftit 1.5U, furnizimi me energji ACDC i integruar, shumë më i lehtë për t'u integruar me makinën prerëse me lazer OEM'S, robotët, pajisjet e printimit 3D të makinës së saldimit me lazer dhe pajisjet e tjera të aplikimit të lazerit me fibra.

 • Burim kompakt 1000W me lazer me fibër CW me një modalitet të vetëm

  Burim kompakt 1000W me lazer me fibër CW me një modalitet të vetëm

  Lazeri me fibër GW 1000W me një modalitet të vetëm CW është burimi lazer i nivelit Killo Watt me madhësi më të vogël, me dizajn të ri të ngjeshur, lazeri i serisë Blade është shumë i integruar, struktura ultra-portative dhe standarde e montuar në raft.Furnizimi me energji elektrike i integruar ACDC dhe shërbimi inteligjent i cloud dhe reagimi i shpejtë i shërbimit ndaj klientit, raporti kryesor i energjisë dhe peshës në botë (-0,1 kw/kg) duke pasur parasysh komoditetin e pashembullt të integrimit të lazerit Blade dhe shkathtësinë fleksibël.

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 50000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 50000W

  Lazeri me fibra 50000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimodele të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 50000W, modul 1.5 Ufiber dhe dizajn moduli AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. rregullim i sistemit të kontrollit, modularizimi, i bukur, i bukur, dizajn i ri i ftohjes së ujit, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 30000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 30000W

  Lazeri me fibër 30000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimode të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 30000W, modul 1.5 Ufiber dhe dizajn modul AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. modularizimi i sistemit të kontrollit, i bukur, i bukur, dizajn i ri i ftohjes së ujit, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 20000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 20000W

  Lazeri me fibra 20000W GW bazohet në lazerin multimodësh serial SMATLas 5M të zhvilluar me lazer me fibra multimodale të gjeneratës së re, platformë multimode, fuqi maksimale dalëse 20000W, modul fibër 1.5U dhe dizajn të modulit AC-DC, montim i thjeshtë, performancë e qëndrueshme. modularizimi i sistemit të kontrollit, i bukur , dizajn i ri i ftohjes me ujë, dizajn i shpejtë i prizës, redukton kompleksitetin

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 15000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 15000W

  Lazeri me fibër multimodesh CW i serisë SMATLas 5M është projektuar posaçërisht për proceset e materialit metalik, është teknologji ABR e besueshme dhe e integruar, me efikasitet të lartë, rreze lazer me cilësi të mirë, platformë të pajisur SMAT IoT, procese metalike më inteligjente dhe përmirëson efikasitetin e përpunimit. HBF e pavarur teknologji, performancë e jashtëzakonshme e prerjes dhe saldimit për fletë metalike të trashë, sistem kontrolli me lakin të ngushtë me energji.

 • Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 12000W

  Burim lazer me fibër CW me fuqi të lartë 12000W

  Lazeri me fibër multimodesh CW i serisë SMATLas 5M është projektuar posaçërisht për proceset e materialit metalik, është teknologji ABR e besueshme dhe e integruar, me efikasitet të lartë, rreze lazer me cilësi të mirë, platformë të pajisur SMAT IoT, procese metalike më inteligjente dhe përmirëson efikasitetin e përpunimit. HBF e pavarur teknologji, performancë e jashtëzakonshme e prerjes dhe saldimit për fletë metalike të trashë, sistem kontrolli me lakin të ngushtë me energji.